Περιοχή

Nama Seaside Villas1
Nama Seaside Villas2
Nama Seaside Villas3
Nama Seaside Villas4

Κοντινές παραλίες

Πέρα από την παραλία μας, για όσους ταξιδιώτες ενδιαφέρονται για εξερεύνηση στην περιοχή, μπορούν σε κοντινή απόσταση να επισκεφτούν τις εξίσου όμορφες παραλίες Λούτσα, Βράχος, Αλωνάκι Φαναρίου, Αρτολίθια.

Αξιοθέατα

Αρχαία Νικόπολη Λίγο πριν συναντήσουμε την πόλη της Πρέβεζας, βρίσκεται η αρχαία ρωμαική πόλη της Νικόπολης. Μια περιήγηση στο Κάστρο και το Αρχαιολογικό του μουσείο θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο Ρωμαϊκό Ωδείο, κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Αρχαία Κασσώπη Στην κατεύθυνση του Ζαλόγγου, βρίσκεται μια ακόμη αρχαία πόλη, η Κασσώπη. Οι αρχαιολόγοι τοποθετούν την ίδρυσή της στο 167 π. Χ. Η αρχαία πόλη βρίσκεται σε υψόμετρο 550-650μ και στην επίσκεψη μπορεί κανείς να απολαύσει την υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Κοντινές εξερευνήσεις

Στη μισή ώρα μακριά βρίσκεται η πανέμορφη πόλη της Πάργας με τα πολύχρωμα κτίρια της και τις μοναδικές παραλίες της. Ιδανικό για φαγητό και διασκέδαση τις νυχτερινές ώρες. Σε περίπου 45 λεπτά από το Κανάλι βρίσκεται το νησί της Λευκάδας, γνωστό για τις παγκόσμιου φήμης παραλίες του, όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί. Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί στην Ελλάδα στο οποίο πηγαίνει κανείς οδικώς. Εύκολα προσβάσιμο για φαγητό, ποτό, παραλίες και μονοήμερες κρουαζιέρες στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου πελάγους. Ένας εναλλακτικός προορισμός, στη μία ώρα από το κατάλυμα, είναι ο ποταμός Αχέροντας, γνωστός από την Ελληνική Μυθολογία ως η πύλη του Άδη για τον κάτω κόσμο. Διαθέτει οργανωμένες δραστηριότητες όπως καγιάκ και βόλτα με άλογα μέσα στο καταπράσινο φαράγγι. Το ποτάμι είναι ρηχό στα περισσότερα σημεία του και είναι ιδανικό για πεζοπορία μέσα στο ποτάμι ακόμη και για μικρά παιδιά. Η περιφέρεια Ηπείρου διαθέτει πλούσια φυσική ομορφιά με υπέροχες παραλίες,ποτάμια, λίμνες και ψηλά βουνά. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για εξερεύνηση!
Μεταφορικές συνδέσεις
Μεταξύ Πρέβεζας και Λευκάδας υπάρχει το διεθνές αεροδρόμιο στο Άκτιο με απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό. Το λιμάνι της Πρέβεζας προσφέρει τη δυνατότητα ημερησίων κρουαζιέρων στη Λευκάδα και στους Παξούς. Περίπου στη μία ώρα υπάρχει η πόλη και το μεγάλο λιμάνι της Ηγουμενίτσας που συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Κέρκυρα και τους Παξούς καθημερινά. Συνδέεται επίσης με 4 μεγάλα λιμάνια στη γειτονική Ιταλία.
ESPA